keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Sitä sun tätä enimmäkseen sitä.

Heissun! Nyt on ollut aika vähän asiakkaita, vain kavereita joten asiakaslöpinäjuoruja ei ole..
Mutta kynsiin ;

 Maanantaina oli siis tätini ja serkkuni geelilakkauksissa.
Tädilleni tein perus ranskalaisen, lisänä himpun verran blingblingiä, niinku hän tahto sanoa.
Kynsistä tuli tosi kivat, simppelit ja omaan silmään ainakin nätit. Ranskalainen on muutenkin varma valinta, sitä on vaikea mokata ja se sopii asun kun asun kanssa.
 Serkulleni tein luonnonvalkean pohjan geelilakalla johon sirottelin lilaa glitteriä.
Valkoinen lakka oli ihan hirveä levitettävä, hirmu läpikuultava kolmannenkin kerroksen jälkeen, vaikka geelilakkauksissa kaksi kerrosta pitäisi riittää.. lakka oli kamala! Ei edes kuivunut kokonaan uunissa vaan tartutti väriä finishiin.. WUT... mutta sain kun sainkin lakan siedettävän näköiseksi ja glitterin jälkeen kynsistä tulikin aika namit.. mieleeni näistä lakkauksista tuli karkki, om.. :)


Tänään tein ystävälleni samalla linjalla ranskalaisen, glittereillä.
Nimettömiin maalaukset joihinka kivet.
Muodon sain onnistumaan aika hyvin, tosin huomasin kiiltolakkaa laittaessani että yhdessä vai kahdessa sormessa rakenne oli siltikin jäänyt himpun verran liian ohueksi.. dämn.
  Maalaukset.. EN VAIN OSAA.
No mutta kynnet onnistui ookoosti, hyvä minä!Omiin kynsiin laitoin ranskalaista geeli lakoilla mustana, ja glitteriä jossa lilan vivahteita.
Ja yllätysyllätys musta lakka oli samaa laatua kuin aiempi valkoinen!! Himputinhimputti.
Kynsien valmistuttua huomasin edellisen vanhan pinkin geelin hohtavan läpi läpinäkyvästä geelistä.
Hups, eli vaihtoon nämäkin. ;-D
Se niistä.. Oon muuten lueskellut hirveesti muista blogeista näitä '' iiiiik, fail kynnet '' postauksia missä bloggaaja haukkuu lakat ja koristelut alimpaan helvettiin esitellessään niitä, joskin lukijan silmin lakkaus on varsin virheetön. Ainoa joka virheet näkee niin bloggaaja.. :D
Teen nyt tämän itsekin, mutta lupaan että tämä kynsi on toista maata ja varmasti kaikki huomaa virheen !
Tässä syy miksi en muita maalauksia tee kuin iisibiisi kukkia ja siihen liittyvää. Kyseessä siis lila ranskis, mustalla liukuvärjäyksellä, sydämmiä ja pilkkuja. Tein ''maalaukset'' lakoilla, mikä oli itsessäänkin jo virhe.. Peukalo mistä en saanut kuvaa millään ja tästäki kuvasta nyt anteeksi vain juurikaan saa selvää (köhköh ehkä hyvä vain)
niin sisälsi saman liukuvärjäyksen ja ruusun ja pääkallon.
Ruusu näytti mustalta epämääräseltä läntiltä mihin jotain viivoja yritetty väsätä, viivoilla oli tarkotuksena olla terälehtiä mutta enemmän ne kyllä näytti kirkkoveneeltä. Pääkallon sain näyttämään lumipallolta jolla on silmät. Harmaalla värillä yritin saada varjostusta, ne näytti enemmänkin länteiltä :D Taidoissani on havaittavissa merkittävää taantumaa :)
Eli näin.. tutoriaalia? No? Anyone?

Hah.. Tälläistä tällä kertaa.

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti